Locatie

De Academie voor Wetgeving is gevestigd in een karakteristiek pand op het Lange Voorhout 62 te Den Haag. Deze stad vormt van oudsher het politieke en bestuurlijke hart van de Rijksoverheid doordat alle ministeries, het parlement en tal van hoge colleges van Staat hier zijn gevestigd. Het pand van de academie ligt dichtbij de Raad van State, het Binnenhof en de meeste ministeries. De locatie is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer, als met de auto.


Cursuszalen

De academie is een plezierige en sfeervolle cursuslocatie met verschillende zalen. Alle logistieke en facilitaire voorzieningen die voor uw cursus, training of opleiding nodig zijn, zijn aanwezig. Omdat wij de logistieke kwaliteit van de opleiding graag 100% willen garanderen, bieden wij onze locatie zonder meerkosten aan. Bij een volledige cursusdag wordt ook een lunch geserveerd in het souterrain. Een impressie van onze cursuszalen en andere ruimtes treft u hieronder aan.
Het is uiteraard ook mogelijk om de opleiding elders, bijvoorbeeld in uw eigen organisatie, plaats te laten vinden.


Online

Wij kunnen de opleiding of cursus ook online verzorgen. Standaard gebruiken wij daarvoor Webex Meetings, omdat dit aansluit bij het grootste deel van onze doelgroep. In overleg zijn echter ook andere online programma’s mogelijk. Samen met onze docenten streven we er naar om een online cursus zo interactief mogelijk te laten verlopen. Daarbij kunnen ook tools binnen Webex, zoals breakoutsessies, en buiten Webex, zoals Mentimeter en Padlet, worden ingezet. Bij onze online bijeenkomsten is op de achtergrond altijd een host aanwezig die de docent ondersteunt en deelnemers te hulp kan schieten bij (technische) problemen.