Locatie

De Academie voor Wetgeving is gevestigd in een karakteristiek pand op het Lange Voorhout 62 te Den Haag. Den Haag vormt van oudsher het politieke en bestuurlijke hart van de Rijksoverheid door de aanwezigheid van departementen en tal van nationale en internationale organen. Het pand van de Academie bevindt zich niet ver van het gebouw van de Raad van State en het Binnenhof en op korte afstand van de meeste departementen. Daarnaast is het goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

Cursuszalen

De Academie biedt met de verschillende zalen een plezierige en sfeervolle cursuslocatie. Alle logistieke en facilitaire voorzieningen die nodig zijn voor uw opleiding zijn aanwezig. U kunt ervan uitgaan dat uw opleiding in logistiek opzicht perfect bij ons verloopt. Alle faciliteiten die nodig zijn voor uw opleiding zijn aanwezig.

Omdat wij de logistieke kwaliteit van de opleiding graag 100% willen garanderen, bieden wij onze locatie zonder meerkosten. Natuurlijk is het ook mogelijk om de opleiding op een andere locatie, bijvoorbeeld in company, plaats te laten vinden. Bij een volledige cursusdag wordt ook een verse lunch geserveerd in het souterrain. Een impressie van onze cursuszalen en andere ruimtes treft u hieronder aan.