Waarom kiezen voor maatwerk?

Voor al je leervragen die tot versterking van de juridische functie van de Rijksoverheid leiden, kunnen wij een passend programma ontwikkelen. Elk programma sluit volledig aan op de praktijk van jouw organisatie en kan variëren van een eendaagse cursus of vaardigheidstraining tot een meerjarige leergang.

Doelgroepen

Wij ontwikkelen programma’s voor wetgevingsjuristen en overheidsjuristen op alle niveaus. Daarbij houden wij altijd rekening met de politiek-bestuurlijke omgeving waarin deze juristen werkzaam zijn. Het samenstellen van een programma met juridische kennis voor niet-juristen is ook mogelijk. 

Ervaren en excellente docenten

Wij beschikken over een uniek netwerk met de meest ervaren wetenschappers, vaardigheidstrainers en deskundigen uit de praktijk. Daardoor kunnen wij voor bijna elk onderwerp, op welk rechtsterrein dan ook, snel de meest geschikte docent aantrekken. Onze docenten kennen de Rijksoverheid van binnenuit of weten hoe zij hun programma daarop kunnen toespitsen. 

Inhoudelijke en onderwijsdeskundige begeleiding

Een programmamanager en een onderwijskundige ontwikkelen samen met jou het gewenste programma. Zij stellen in gezamenlijk overleg met jou de leerdoelen vast, zoeken een passende docent en stemmen met hen af. Doordat wij nauw contact onderhouden met onder meer alle directeuren Wetgeving en Juridische Zaken van de ministeries, de Raad van State en de Tweede Kamer zijn wij altijd van de laatste ontwikkelingen op de hoogte.

Vlekkeloze organisatie 

Je hebt geen omkijken naar organisatorische aspecten: op onze prachtige en goed bereikbare opleidingslocatie in Den Haag ben je ervan verzekerd dat alle benodigde faciliteiten aanwezig zijn. Indien gewenst, kunnen wij de cursus of training ook op een andere locatie of online verzorgen.

Meer informatie?

Margot Groenhuijsen

Margot Groenhuijsen

Opleidingscoördinator maatwerk

m.groenhuijsen@acwet.nl
070 - 312 98 37