Waarom kiest u voor maatwerk bij de Academie?

Voor al uw leervragen kunnen wij een passend programma ontwikkelen dat volledig aansluit op de situatie binnen uw organisatie, bijvoorbeeld door het gebruik van praktijkcasus. Van een eendaagse cursus of training tot een tweejarige leergang. 

Doelgroep

Van beginnende juristen tot ervaren senior adviseurs. Wij zijn gewend onderwijs aan te bieden op postacademisch niveau en gaan uit van deelnemers met minimaal hbo-niveau.

Nauw verbonden met de Rijksoverheid

De functie van overheidsjurist wijkt wezenlijk af van die van andere juridische functies. Wij zijn nauw betrokken bij de ontwikkeling van het vak via verschillende samenwerkingsverbanden, o.a. met de directeuren WJZ en andere instanties.  

Ervaren en excellente docenten

Wij hebben een uniek netwerk opgebouwd met de meest ervaren wetenschappers en deskundigen uit de praktijk. Voor ieder onderwerp weten wij daarom de meest geschikte docenten te bereiken. Zij zijn zeer goed bekend met de Rijksoverheid.

Onderwijskundige en inhoudelijke begeleiding

Een onderwijskundige en programmamanager (oud-wetgevingsjurist) ontwikkelen in samenwerking met u een didactisch en inhoudelijk doordacht programma. Zij bieden u begeleiding bij het uitdenken van de leervraag, de didactiek en afstemming met de docent tot aan de evaluatie. 

Vlekkeloze organisatie

U heeft geen omkijken naar de organisatorische aspecten. Op onze prachtige en goed bereikbare opleidingslocatie bent u ervan verzekerd dat alle faciliteiten vlekkeloos geregeld zijn. 

Meer informatie?

Margot Groenhuijsen

Margot Groenhuijsen

Opleidingscoördinator maatwerk

m.groenhuijsen@acwet.nl
070 - 312 98 37