24 september 2013

Nieuwe websites

Welkom op de nieuwe website van de Academie voor Overheidsjuristen. Om aan te sluiten op de wensen van de doelgroep en de nieuwe ontwikkelingen, o.a. de digitalisering bij de Rijksoverheid, hebben wij de afgelopen periode hard gewerkt aan een nieuwe website. De belangrijkste veranderingen staan hieronder. 

Indeling homepagina: traineeopleiding - cursussen - maatwerk
Vanaf de homepagina van de website gaat u direct naar het onderdeel van de website dat voor u relevant is. 

Cursussen

Vernieuwing presentatie en zoekfunctie cursusaanbod
De presentatie van het cursusaanbod is vernieuwd. In beginsel zijn de cursussen ingedeeld op thema. U kunt met de nieuwe zoekfunctie eenvoudig zoeken naar een cursus op thema, datum, niveau of trefwoord.

Zoekfunctie cursussen

Meer informatie
De cursusinformatie is aangevuld met:

  • Achtergrondinformatie docenten
  • Ervaringen van deelnemers
  • Niveau
  • Doelgroep
  • Leerdoelen 

Informatie digitaal delen en printen
Alle cursussen en nieuwsberichten kunt u eenvoudig printen en delen via e-mail of social media. U kunt een interessante cursus naar een collega of uw leidinggevende sturen. 

Uitgebreider cursusaanbod
Voortaan zullen wij het hele jaar door nieuwe cursussen op de websites plaatsen i.p.v. twee keer per jaar. Daardoor heeft u keuze uit een groter aanbod en kunt u verder vooruit plannen.  

Traineeopleiding

Informatief portal 
Via de homepagina bereikt u een portal speciaal over de traineeopleiding. Hier vindt u verhalen van trainees, docenten en professionals om u een beter beeld te geven van het vak en de opleiding. Ook vindt u hier meer informatie over de opleiding, zoals, de docenten, het competentieprofiel en het curriculum, en staan hier de voorlichtingsactiviteiten aangekondigd.

Docent Wim Voermans aan het woord
(oud-)trainee wetgevingsjurist Pim Beirnaert

Uw ervaringen?
Neemt u vooral een kijkje en laat ons weten wat u ervan vindt. 

academie@acwet.nl

Delen