11 maart 2024

Een geslaagde dag op Traineeplaza!

6 maart was Traineeplaza: hét jaarlijkse event om alles te weten te komen over de verschillende traineeships bij de Rijksoverheid. De Academies voor Wetgeving en Overheidsjuristen waren ook dit jaar weer vertegenwoordigd!

Ruim 1200 deelnemers grepen de kans om laagdrempelig sfeer te proeven bij de Rijksoverheid. Een drukke dag met veel potentiële sollicitanten: bijna alle deelnemers gaven aan te gaan solliciteren op 1 of meerdere traineeships. 

In 4 verschillende workshoprondes vertelden we geïnteresseerden alle ins en outs over onze eigen traineeopleiding tot Wetgevings- en Overheidsjurist. Het was inspirerend om 'live' in contact te komen en mensen te spreken die geïnteresseerd zijn in een carrière als jurist bij de Rijksoverheid. Bij zowel de stand op het Beursplein als bij onze presentaties was een mooie opkomst en onze huidige trainees spraken tijdens de workshops en bij de stand met vele geïnteresseerden. 

Benieuwd hoe het is om als trainee aan de slag te gaan bij de Rijksoverheid? In deze video vertellen huidige trainees je binnen 2 minuten alle ins en outs. 

Delen