15 februari 2021

Academie voor Wetgeving 20 jaar

Op 16 september 2021 bestaat de Academie voor Wetgeving 20 jaar. Dat gaan wij dit jaar op verschillende manieren feestelijk vieren. Of dat digitaal gaat of met een groot feest zal de tijd leren. Houd vooral onze website en deze nieuwsbrief in de gaten voor meer nieuws hierover!

Onthulling lustrumlogo

Bij deze onthullen we eerst het speciale logo dat wij voor deze mijlpaal hebben laten ontwikkelen (zie hierboven). Het logo van de Academie voor Wetgeving heeft een mooi, blauw lintje met ’20 jaar’ erop gekregen.

Twee lustrumbundels

Verder zijn vele auteurs al hard bezig om twee bundels te vullen. In een bundel kijken we samen met een aantal van onze partners terug in de tijd, maar vooral ook vooruit naar de toekomst van de Academies. In de andere bundel beschrijven oud trainees hun carrière paden na hun traineeship en wat zij aan hun opleiding hebben gehad. De onthulling van beide bundels volgt later dit jaar.

Lustrumcommissie

Vanzelfsprekend hoort bij het 20-jarige lustrum ook een feest. Een speciaal daarvoor ingestelde commissie is enthousiast aan de slag om allerlei initiatieven uit te werken. Wij houden u daarvan uiteraard graag op de hoogte!
 

Delen