Maatwerkcursus Wob VOL!

3 « terug naar overzicht

Startdatum
14 september 2021
Doelgroep
Deze cursus staat open voor nieuwe Wob-juristen.

Prijs € 200,-


Let op: alleen inschrijven op uitnodiging!

In deze cursus komen in vogelvlucht de ontwikkeling, de structuur en de dagelijkse praktijk van de Wet openbaarheid van bestuur (Wob) aan de orde. Mede aan de hand van actuele jurisprudentie en recente ontwikkelingen leggen de docenten uit hoe de Wob moet worden toegepast. Daarbij wordt ook aandacht besteed aan het nieuwe beleidskader en de nieuwe Wob-instructie.

De cursus wordt gegeven in de vorm van een praktijkgericht en interactief college. De cursus gaat zoveel mogelijk in op de praktijk van de deelnemers, opdat de overgedragen kennis dicht aansluit bij hun werk. Dit wordt bewerkstelligd door de inbreng van cases en van vragen vooraf door de deelnemers zelf. Er wordt ook een voldoende niveau van interactie nagestreefd.

Het maximum aantal deelnemers is 20 en inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Gezien de grote belangstelling raden wij aan om niet te lang te wachten met inschrijven!

Vragen
Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben dan kan je contact opnemen met de Academie voor Overheidsjuristen, Margot Groenhuijsen, opleidingscoördinator maatwerk, (070) 312 98 37 of m.groenhuijsen@acwet.nl.


Programma en dagdelen

Dinsdag 14 september 2021
09:30 - 13:00

Docenten

  • mr. B.N. (Nathan) van der Roest

    Coördinator Wob, integriteit en klachten
    Ministerie van Algemene Zaken

Meer informatie?

Margot Groenhuijsen

Opleidingscoördinator

m.groenhuijsen@acwet.nl
070 312 98 37


Deze cursus op maat?