14 september 2017

Nieuws uit de staf van de Academie

Nieuwe collega’s

Traineeopleidingen
Barbara van der Kleij heeft afscheid genomen van de Academie. Barbara was jarenlang als coördinator verbonden aan onze traineeopleidingen. Inmiddels zijn Juliette Reukema en Sharon Muwonge de staf komen versterken. Juliette volgde de hbo-opleiding Rechten en de mbo-opleiding Juridisch medewerker openbaar bestuur. Zij heeft op verschillende plekken binnen de rijksoverheid werkervaring opgedaan. Sharon deed de hbo-opleiding Rechten en werkte bij het loket van de Onderwijsinspectie. Samen verzorgen zij de organisatie en planning van onze traineeopleidingen. 

Facilitair
Tijs van der Lugt is aan de slag gegaan als facilitair medewerker. Tijs is een ervaren kracht. Samen met Richard Parlevliet zorgt hij voor alle facilitaire zaken binnen ons mooie pand. 

Secretariaat 
Patricia Motos is aangesteld als managementassistent. Zij werkte eerder op verschillende plekken in het bedrijfsleven en brengt een schat aan werkervaring mee. Haar werkplek bevindt zich op het secretariaat, zij beantwoordt ook de inkomende telefoontjes naar het algemene nummer van de Academie. Patricia neemt deze taak over van Esther Ruigrok van de Werve. Esther legt zich volledig toe op de organisatie van onze opleidingen.

Voor een overzicht van de staf en contactinfo: klik hier