Voor wie?

De volgende voorwaarden gelden voor de deelname aan de sollicitatieprocedure van deze traineeopleiding:  

•    Je hebt een juridische master aan een Nederlandse universiteit afgerond vóór 15 september van het jaar dat de opleiding start;
•    Je bent niet langer dan vier jaar geleden afgestudeerd als jurist;
•    Je hebt in de bachelor- of de masterfase vakken op het gebied van het bestuursrecht, privaatrecht en Europees recht gevolgd.

Verder zijn we vooral nieuwsgierig naar jouw motivatie en maatschappelijke betrokkenheid. Het maakt niet uit waar je bent geboren en waar je in gelooft. Juist de verschillende achtergronden en inzichten vergroten de denkkracht en de maatschappelijke impact van de Rijksoverheid.

NB: het kan zijn dat je jouw juridische master, bijvoorbeeld in het internationaal recht, aan een buitenlandse universiteit hebt behaald. In dat geval kun je ook aan de sollicitatieprocedure deelnemen, mits je in ieder geval een bachelor Nederlands recht aan een Nederlandse universiteit hebt afgerond. Ook kun je tot de procedure worden toegelaten als je langer dan vier jaar geleden bent afgestudeerd als jurist, mits je in de tussentijd door juridisch werk of door een andere juridische opleiding jouw kennis van het Nederlandse recht actueel en op peil hebt gehouden.
 

Meer informatie?

Hanneke Bezemer MA

Hanneke Bezemer MA

Opleidingscoördinator trainees en maatwerk

h.bezemer@acwet.nl
070 - 312 98 39

Meld je aan als geïnteresseerde

Aanmeldformulier