Online inhousedag en masterclass

Jurist worden bij de Rijksoverheid?

Volg een van de online inhousedagen (op 19 januari 2021)

Dit studiejaar gaat alles even anders dan anders vanwege de coronamaatregelen. Zo ook bij ons. De Academie voor Wetgeving en de Academie voor Overheidsjuristen organiseren daarom een online inhousedag op dinsdag 19 januari 2021.

Verhalen uit de praktijk

Tijdens deze sessie vertellen we je alles wat je moet weten over de toelatingsprocedure. Ook delen de huidige trainees ervaringen met de opleiding en het werk.

Opleiding

Je krijgt informatie over de opzet en inhoud van beide masteropleidingen. Tijdens de online interactieve gedeelte kan je ook vragen stellen aan de trainees.

Masterclass ‘Wetsteksten schrijven in begrijpelijk Nederlands’ (VOL!)

Veel wetsteksten zijn voor niet-juristen nauwelijks te begrijpen. Is het mogelijk om wettelijke bepalingen zo te formuleren dat ook juridische leken weten wat de bedoeling is? In deze masterclass bespreekt onze programmamanager, Nico Florijn, samen met jou of het mogelijk is om wetgeving in begrijpelijk Nederlands te maken, en welke moeilijkheden daarbij komen kijken.

Aanmelden

Vul je gegevens in en kies de gewenste datum. Maar wees er snel bij, want vol is vol. Voorafgaand aan de sessie ontvang je per mail inloginstructies. De sessie wordt via de online tool Webex aangeboden. Het is dus handig als je deze op je computer hebt staan.


Schrijf je nu in