Uitbreiding 'digivaardigheden'

3 « terug naar overzicht

Startdatum
4 oktober 2017
Doelgroep
Overheidsjuristen en wetgevingsjuristen
Leerlijnen

Prijs € 200,-


Complexe juridische vraagstukken eenvoudig uitleggen is een vak apart. Digitale hulpmiddelen kunnen daarbij zeer behulpzaam zijn. Daarmee kan juridische informatie op een eenvoudige manier worden gedeeld. De toepassingen ervan zijn legio. Denk bijvoorbeeld aan het via een stroomschema uitleggen aan beleidsmakers of uitvoerings- en handhavingsinstanties hoe een wetsvoorstel in de praktijk zal werken. Mogelijk is ook om een consultatiebijeenkomst te organiseren en deelnemers via een 'vlog' of 'app' op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen. Maar hoe doe je dat? In deze cursus leer je welke soorten apps er zijn, hoe je eenvoudige apps zelf kunt maken en wanneer je daarvoor, welke deskundige hulp nodig hebt. Daarnaast wordt aandacht besteed aan wat 'vloggen' en 'infographics' inhouden en op welke manier je daarvan kunt gebruikmaken.

Oud-deelnemer aan het woord

Resultaat

Na deze training weet je hoe je juridische informatie beter digitaal kunt delen.mr. ing. F. (Florent) van Gogh, Senior Jurist bij het Ministerie van Infrastructuur en Milieu

Tijdens de cursus ‘digivaardigheden’ wordt je op weg geholpen bij het maken van apps, samenwerkingsruimten, bots, enzovoorts. Vroeger was dit voorbehouden aan ervaren programmeurs, maar tegenwoordig zijn er veel zeer toegankelijke applicaties via internet beschikbaar. Handige tools maak je in een handomdraai!

Meer informatie?

Esther Ruigrok van de Werve

Esther Ruigrok van de Werve

Opleidingscoördinator open inschrijvingen

e.ruigrok@acwet.nl
070 - 312 98 41


Deze cursus op maat?