Vaardigheidstrainingen VOL!

Effectief overtuigen I Gesprekken en regiestijlen

12 « terug naar overzicht

Startdatum
13 september 2018
Doelgroep
Overheidsjuristen en wetgevingsjuristen
Inschrijven

Prijs € 1.000,-


HET MAXIMUM AANTAL DEELNEMERS VOOR DEZE TRAINING IS INMIDDELS AL BEREIKT, U KUNT ZICH NIET MEER INSCHRIJVEN. DE EERSTVOLGENDE EDITIE IS GEPLAND IN NOVEMBER 2018.


Het inzetten van juridische expertise in een politiek-bestuurlijke omgeving vergt goede communicatieve vaardigheden. Niet alleen vakgenoten maar ook collega’s uit andere disciplines moeten immers worden overtuigd. Evenals uitvoerders, handhavers en andere belanghebbenden. En dat zowel op (inter)departementaal als (inter)nationaal niveau, binnen steeds kortere tijd. Deze training biedt de mogelijkheid de eigen gespreksvaardigheden te optimaliseren. Aan de orde komt hoe de regie in een professionele relatie wordt gevoerd (aan de hand van gespreksvaardigheden als actief luisteren, acteren op zowel inhoud, proces als relatieniveau, verschillende regiestijlen en interventietechnieken) en hoe met weerstand kan worden omgegaan.

De training wordt voor iedere cursist op maat gemaakt door een intakeformulier en de mogelijkheid om aan de hand van eigen casuïstiek te oefenen. De kleine groep van maximaal 8 cursisten garandeert persoonlijke aandacht voor elke cursist.


Resultaat

Na afloop van de training kent u uw persoonlijke communicatiestijl; kunt u uw communicatie afstemmen op de communicatiestijl van uw gesprekspartner zonder uw eigen stijl geweld aan te doen en kunt u regie voeren in professionele relaties en omgaan met weerstand.


Programma en dagdelen

13 september 2018
09:30 - 16:30
14 september 2018
09:30 - 16:30

Docenten

  • drs. E.J.R. (Erland) Swaving

    Zelfstandig trainer
    Swaving

Meer informatie?

Esther Ruigrok van de Werve

Esther Ruigrok van de Werve

Opleidingscoördinator

e.ruigrok@acwet.nl
070 - 312 98 41


Deze cursus op maat?